Tevékenységek

Mivel foglalkozunk?

Tevékenységek

KÖRNYEZETVÉDELMI SZAKÉRTÉS

Környezetvédelmi vonatkozású szakértői és tervezési munkák keretében társaságunk szakmai hátteret biztosít a cégek számára, a szerteágazó környezetvédelmi jogi szabályozás által rájuk nehezedő kötelezettségek teljesítésben valamennyi környezeti elem esetén.

KÖRNYEZETVÉDELMI KIVITELEZÉS

Cégünk vállalja, környezetvédelmi vonatkozású modernizációs, rekonstrukciós, rekultivációs, vagy egyéb beruházások teljeskörű generál kivitelezését. Fontosnak tartjuk, hogy a beruházásokat a tervezési folyamatoktól, egészen a kivitelezésen át környezetvédelmi szakértő koordinálja.

IPARI-, ÉS IVÓVÍZELLÁTÓ RENDSZEREK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Teljeskörű megoldást nyújtunk partnereink számára kezdve a döntéselőkészítő tanulmányok készítésével, a kiválasztott műszaki megoldásra vonatkozó vízjogi engedélyezési folyamatok elvégzésével, egészen a kiviteli tervezési szintig, majd természetesen a megvalósításig, és üzembehelyezésig.

KÁRMENTESÍTÉS

Kármentesítés, tényfeltárás, szennyezés lehatárolás, monitoring feladatok esetén filozófiánk az, hogy a megbízó számára biztosítsunk mérlegelési lehetőséget a megfelelő technológia kiválasztásához. A lehetséges megoldásokat körültekintő vizsgálat alapján vázoljuk fel, ami garancia a technológiai alkalmasságára.

KÖRNYEZETVÉDELMI MEGBÍZOTT, TANÁCSADÓ

Társaságunk állandó szerződött partnerként, környezetvédelmi megbízotti tevékenységével leveszi a terhet a cégek vezetőinek válláról, melyet a sokrétű környezetvédelmi feladatok jelentenek számukra.

AKKREDITÁLT MINTAVÉTELEZÉS

Akkreditált mintavételi tevékenységünk – melyhez rendelkezünk a Nemzeti Akkreditáló Testület által kiadott tanúsítvánnyal – kiterjed a földtani közeg, a felszíni, felszín alatti vizek, hulladékok, szennyvizek, mezőgazdasági talajmintavételre, hígtrágya és almostrágya mintavételére.

TELEPÜLÉSRENDEZÉS

Társaságunk profiljához tartozik a településrendezés- és fejlesztés során felmerülő szakértői munkák elvégzése, mely elsősorban a rendezési tervek megalapozó vizsgálata, illetve alátámasztó javaslati munkarészeinek kidolgozását jelenti.

EMISSZIÓ MÉRÉS, IMMISSZIÓS VIZSGÁLATOK

Társaságunk környezetvédelmi szakértői cégként vállalja teljeskörű levegővédelmi helyszíni vizsgálatok, emisszió mérések, immissziós vizsgálatok lefolytatását, környezeti és munkahelyi légszennyezettségi szempontból egyaránt.

ZAJVÉDELMI SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉG

Társaságunk vállalja a szabványos környezeti zajvizsgálatok, munkahelyi zajexpozíciós vizsgáltok elvégzését, és a vizsgálati eredmények kiértékelését szakértői vélemény formájában.

TARTÁLYMEGSZÜNTETÉS

Társaságunk több évtizedes szakmai rutinnal rendelkezik az olajtároló tartályok megszüntetése tekintetében, mely garantálja megbízóink számára a gazdaságilag optimális, és a környezetvédelmi előírásokat is maradéktalanul kielégítő munkavégzést.

KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJ

Társaságunk teljeskörűen ellátja a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos feladatok elvégzését, mely a termékdíj törvény által előírt valamennyi kötelezettségét magában foglalja.

FELELŐS MŰSZAKI VEZETŐ, MŰSZAKI ELLENŐR

Cégünk szakképzett és tapasztalt mérnökgárdával nyújt teljeskörű megoldást építőipari vállalkozások számára, generál kivitelezői munkák során környezetvédelmi, mélyépítési, illetve vízépítési munkálatokhoz szükséges műszaki ellenőri, és felelős műszaki vezetői feladatok ellátására.