környezetvédelmi megbízott

KÖRNYEZETVÉDELMI MEGBÍZOTT, KÖRNYEZETVÉDELMI TANÁCSADÓ, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS VÍZTECHNIKAI SZAKTANÁCSADÁS

Napjainkban a cégek, vállalkozások számára egyre nehezedő, és gazdaságilag is igen megterhelő feladatokat ró a környezetvédelmi kötelezettségek folyamatos nyomon követése, teljesítése. Napról-napra bukkannak fel újabb jogszabályok, melyek egyre újabb és újabb feladatok elé állítják az amúgy is nehezen boldoguló vállalkozásokat. Cégünk ezen problémák megoldásában is segítséget kíván nyújtani ügyfeleinek. Állandó szerződött partnerként környezetvédelmi megbízotti tevékenységünkkel levesszük a terhet a cégek vezetőinek válláról, melyet a környezetvédelmi feladatok jelentenek számukra.

Folyamatos szakmai segítséget nyújtunk a vállalkozások számára, mellyel igyekszünk partnereinknek a fontos gazdasági döntések meghozatalakor a legoptimálisabb, és leginkább költség kímélő megoldást választani. Az alkalmazott technológiák környezetvédelmi vonatkozású értékelésével segítjük ügyfeleinket, hogy mindig a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő tevékenységet végezhessenek.

Környezetvédelmi megbízott cégként képviseljük partnereinket a hatóságok előtt, és segítjük őket a gyors és eredményes ügyintézésben. Tanácsadói tevékenységünk kiterjed a környezetvédelmi jogszabályok folyamatos nyomon követésére, melyről rendszeresen értesítjük ügyfeleinket, így mindig naprakész tájékoztatást kapnak az aktuális kötelezettségekről.

Környezetvédelmi megbízotti tevékenységünk keretében a környezetvédelmi kötelezettségekhez kapcsolódó adminisztratív feladatokat is ellátjuk. Elkészítjük ügyfeleink számára mind a levegővédelmi, mind a hulladékgazdálkodási szempontból fennálló adatszolgáltatásokat, bevallásokat. Vállaljuk cégek, telephelyek, létesítmények környezetvédelmi alapbejelentéseinek (KAR, HIR, LAL, FAVI, stb.) elkészítését is a hatóságok által megkövetelt elektronikus formában (OKIR).

Jelenleg cégünk több mint 50 szerződött vállalkozásnak lát el környezetvédelmi megbízotti feladatot. Ezen partnereink közt megtalálhatóak a nagyobb ipari, vagy mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó cégek, a gyártó és kereskedelmi tevékenységgel foglakozó vállalkozások, valamint a kisebb magánvállalkozások is.

Természetesen vannak feladatok melyeket nem végezhetünk el cégeink helyett, és nem vállalhatunk felelősséget abban sem, ha az adott vállalkozás nem jogkövetően jár el a tevékenysége során, de ha az adott cég a jogszabályok által meghatározott utat választja, nagyban hozzásegíthetjük, hogy ezen az úton minél könnyebben és költség kímélőbb módon mehessen végig.