Minőségpolitika

Minőségpolitika

Minőségpolitikai nyilatkozat

Az ÖKO-TRADE Kft. fontos célkitűzése megrendelőink elégedettségének biztosítása, és ezzel együtt tevékenységünk jövedelmezőségének folyamatos fenntartása. A cég törekszik a piacon elfoglalt helyének megtartására és lehetőség szerint növekvő részesedés megszerzésére.

Ezek a célkitűzések csak akkor érhetők el, ha versenyképes, hibátlan terméket és szolgáltatást nyújtunk megrendelőink számára a szerződésekben vállalt kötelezettségeink maradéktalan betartásával. Ezért rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink elvárásaihoz és igényeihez, feladatainkat mindenkor magas színvonalon teljesítjük. Mindent megteszünk azért, hogy megrendelőink feltétlen megbízható és korrekt partnert találjanak bennünk.

A célkitűzések megvalósítása érdekében olyan hatásos minőségirányítási rendszert kíván működtetni, amely garantálja termékeink és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, s ennek következtében megrendelőink megelégedettségét. Minőségirányítási elképzeléseink megvalósítására az ÖKO-TRADE Kft. vezetősége kialakította a minőségirányítási szervezetet, melynek feladata a rendszer kiépítése és működtetése. Valamennyi alkalmazottunk felelős saját munkája minőségéért.

Hosszú távú együttműködési kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a beszállítóinkkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel. Elvárjuk tőlük, hogy munkájukat az ÖKO-TRADE Kft. minőségügyi követelményeinek megfelelően végezzék, és folyamatosan fejlesszék, hiszen tevékenységi láncolatunk szerves részét képezik.
A minőség fenntartása és fejlesztése érdekében a vezetőség támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést.
Állandóan törekszünk szolgáltatásaink, szervezetünk és tevékenységeink fejlesztésére is.
Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a fenti minőségpolitika megvalósításához és a cég sikeréhez.

Pécs, 2019.01.01.
ÖKO-TRADE Kft.