környezetvédelmi kivitelezés

KÖRNYEZETVÉDELMI KIVITELEZÉS, REKONSTRUKCIÓK, REHABILITÁCIÓS BEAVATKOZÁSOK

Napjainkban a környezetvédelmi beruházásokat – legyen az akár egy rekonstrukció, vagy egy új beruházás – nem lehet csupán építőipari tevékenységnek tekinteni. Fontos, hogy már a munkálatok megkezdése előtt, a tervezési folyamatokban is környezetvédelmi szakértő cég koordinálja a munkavégzést, hiszen a végcél is az, hogy megfelejünk a környezetvédelmi követelményeknek. Tehát a legoptimálisabb megoldás minden tekintetben, ha egy környezetvédelmi jellegű beruházást, teljes egészében a tervezéstől, a kivitelezésen át, a használatbavételig, egy a környezetvédelmi szakterületen jártas cég irányít.

Cégünk vállalja, környezetvédelmi vonatkozású modernizációs, rekonstrukciós, rekultivációs, vagy egyéb beruházások teljeskörű generál kivitelezését, vagy alvállalkozóként részmunkák elvégzését. Továbbá segítjük partnereinket az általuk végzett munkálatok során, a környezetvédelmi szakértői háttér biztosításával, valamint felelős műszaki vezetői tevékenység végzésével. Társaságunk által nyújtott szolgáltatás teljeskörű, kezdve a környezetvédelmi szakértői munkától (pl. teljeskörű környezetvédelmi felülvizsgálatok készítése, előzetes vizsgálatok, környezeti hatásvizsgálatok lefolytatása, stb.), a kivitelezésen át, a végső használatbavételi engedélyezésig. Tevékenységünk szintén kiterjed a beruházásokhoz kapcsolódó kiegészítő tevékenységekre is, mint pl. projekt előkészítő felmérő munkálatok, hulladékkezelési engedélyek megszerzése, hatósági adatszolgáltatások, nyilvántartások elkészítése, stb. Látható, hogy partnereink számára teljeskörű szolgáltatást nyújtunk kiindulva az előzetes koncepciótól, ill. a hatósági kötelezettségektől, egészen a megvalósított állapotig.

Tevékenységi körünk kiterjed pl. meglévő állattartó telepek korszerűsítésére (hígtrágyatározók szigetelési munkálatai, csapadék-, szennyvíz-, és trágyaléelvezető rendszerek kiépítése, trágyatárolóterek építése, átalakítása), új létesítmények, telepek építési munkálataira, hulladéklerakók, szennyezett területek rekultivációjára, felszámolására. Szintén teljeskörű szolgáltatást nyújtunk partnereinknek a fenti tevékenységekhez kapcsolódóan a hatóságok által előírt monitoring kötelezettségek teljesítésében. A szükséges felszín alatti víz, vagy szivárgás-monitoring rendszerek, figyelőkutak tervezését, engedélyeztetését, kivitelezését kompletten bonyolítja le társaságunk, továbbá a kialakított monitoring rendszerek üzemeltetését, mintavételezését is elvégezzük partnereinknek.

Feltétlen előnyt jelent megbízóink számára, hogy cégünk – a csupán a kivitelezést vállaló cégekkel szemben – teljeskörű környezetvédelmi tervezési, engedélyezési, és kivitelezési feladatokat lát el, így a teljes munkafolyamat egyszerűbben, gördülékenyebben, gyorsabban zajlik. Köszönhetően annak, hogy már a szakértői fázisban (pl. egy teljeskörű környezetvédelmi felülvizsgálat során) figyelembe vehetők a megbízó műszaki igényei, valamint gazdasági lehetőségei, a legoptimálisabb megoldással szolgálhatjuk a környezetvédelem érdekeit is. Társaságunk egyaránt rendelkezik referenciákkal közbeszerzési eljárások, vagy egyedi megbízások keretében végzett beruházások terén is.

Az agráriumot érintő környezetvédelmi feladatokról, kötelezettségekről itt olvashatnak részletesebben. Társaságunk a felvetett problémákra szakmailag felkészülten, mindenre kiterjedően nyújt segítséget, így amennyiben kérdésük merülne fel a témát illetően kérjük forduljanak hozzánk bizalommal.

Kérjen visszahívást

    Telefon: